Hingsthållarföreläsning

Inbjudan till hingsthållarföreläsning med Svenska Russavelsföreningen

Tid: Torsdag den 4 juli 2024 kl 19.00 via Teams.
Föreläsningen riktar sig till dig som har russhingst i avel, eller som planerar på att skaffa avelshingst. Vi kommer att gå igenom det som är viktigt att veta gällande de administrativa delarna inom hingsthållningen, såsom exempelvis:
• Inför säsongen: licenser, betäckningsblock
• Under säsong: avtal med stoägare
• Efter säsong: redovisning av betäckningar samt resultatredovisning året efter.
• Om det krånglar med redovisningen, vad händer?

Föreläsare kommer att vara föreningens hingstansvariga Sol Sjöberg och språngrulleansvariga Liselotte Erixon. Det kommer att finnas tid till frågor efter avslutad genomgång. Anmälan sker via epost till avelshingst@gotlandsruss.se Sista dag för anmälan är tisdag den 2 juli
Efter att er anmälan är mottagen skickas länk till mötet ut. Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade, men handlar om Svenska Russavelsföreningens rutiner, vilka kan skilja sig mot andra avelsorganisationers.

Facebook User Timeline

Close
personal training cert