Ny plats att köpa och sälja häst!

”Nu fyller vi www.svehastar.se med hästar! Vi vet att det finns hästar till salu, vi vet att det finns köpare där ute som väntar på att hitta sin nästa häst – som hobbyhäst eller till verksamheter. Nu öppnas saluhästsajten www.svehastar.se så nu är det dags att lägga in annonser på era hästar som finns till försäljning – hur många kan vi lyckas få ihop, av hur många raser?! Alla som lägger in en annons under helgen får dessutom en liten present på posten från SH!

Förutom hästannonser så finns det värdefull information för dig som ska köpa eller sälja häst. Att köpa eller att sälja häst är ett stort beslut och på sajten finns det bra information att känna till, alltifrån det juridiska till det praktiska samt information om regelverk att förhålla sig till!

Så lägg in annons på din häst som är till salu så stärker vi den svenska aveln och tillgodoser marknadens behov av svenskfödda hästar till salu!”

Tack och ha en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,

Petra Alm & Irene Gidmark

Svenska Hästavelsförbundet

Facebook User Timeline

Close
personal training cert